Nederlands Nederlands Franšais Franšais English English
 


The Hunger Project ondersteunt mensen om op eigen kracht een toekomst op te bouwen zonder honger. Wij zien mensen als krachtige individuen die in principe uitstekend in staat zijn hun eigen honger te beëindigen. Voorwaarde is dat ze de benodigde capaciteiten ontwikkelen en kansen herkennen en grijpen.
 

 


 

 
Vcatures!
We zijn een dynamisch team met veel vertrouwen in ons eigen potentieel. We zijn zelf een lerende organisatie die vanuit waardigheid en gelijkwaardigheid een verbinding aangaat met mensen in de projectlanden. Wij zijn het enige donorland van THP dat fondsen genereert via de kunstwereld!
The Hunger Project België draait volledig op vrijwilligers. Betrokken mensen die een deel van hun tijd besteden om anderen bewust te maken hoe de structurele honger in de wereld kan worden verholpen. De successen van The Hunger Project tonen dit aan. Er is nog steeds geld voor nodig. Dat geld willen wij met elkaar verwerven. Door activiteiten te organiseren die dicht bij onszelf staan en bijdragen aan The Hunger Project. Graag komen wij in contact met mensen die hieraan willen bijdragen! Wil je meer weten? Neem contact op met Wil Houtzager (0031646725718) of Rie Compeers (003236332399).